UA-32896419-1

Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Windows Live Log In with Google      Sign In   
  • Create Account


Photo

Opening SE Dataset from Teamcentre in a Managed Envi

SEEC SE Teamcenter Admin Managed Environment Solid Edge Teamcenter

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 shivkumar150

shivkumar150

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Solid Edge version being used:ST7 (beta)
  • Solid Edge Maintenenace Pack:MP7
  • PC Brand:DELL
  • System Memory:16 GB

Posted 13 June 2015 - 03:41 AM

Dear All,

 

Firstly, my SE Configuration:

SE ST7

SE Teamcenter Administrator, +MP7 Patch

SE Embedded Client

 

I'm currently working at the client location and I think I came across a bug in SE TC Integration. 

When I create a new part from SE Managed Environment, the new ITEM alongwith the SE Dataset(along with .par Named Reference) is seen in Teamcenter. I'm good with this.

 

Secondly, I create an ITEM with SE_Part Dataset in Teamcenter. The ITEM along with the SE Dataset is seen. But this TC created SE Dataset does not show any .par Named Reference. Hence when I try to open this SE Dataset from TC (Double-clicking in TC), we get an error that there exist no part.

My question is: Is there anything else remaining to overcome this BUG like any other installation needed? Is there any workaround for this?







Also tagged with one or more of these keywords: SEEC, SE Teamcenter Admin, Managed Environment, Solid Edge, Teamcenter