UA-32896419-1

Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Windows Live Log In with Google      Sign In   
  • Create Account


Siemens PLM Community - Solid Edge



Photo

Standard Parts view

  Posted by Siemens Community , 20 September 2017 - - - - - - · 0 views

 When I open Standard Parts in Solid Edge it shows me a preview of folders with names of S11, S12...          How can I do it to show me the folder with the name of the category?





Source


Photo

Syncronous or Ordered

  Posted by Siemens Community , 20 September 2017 - - - - - - · 0 views

Hi. Hopefully this is a simple one. When modeling a part I want to start my template in ordered and not syncronous.In solid edge options under helpers you can set it to either syncronous or ordered.  When I select ordered and apply it seems ok for a short time then reverts back to syncronous. Is there another setting I need t...


Photo

Teamcenter Rapid Start

  Posted by Siemens Community , 20 September 2017 - - - - - - · 0 views

Hi, Is there any of you who use or have used Teamcenter Rapid Start.  I would like to know how easy or difficult it is to install, get started and use. Thank you, 



Source


Photo

Surface Display in Upper Level

  Posted by Siemens Community , 20 September 2017 - - - - - - · 0 views

Ok I have a model that is created from a suppliers STEP file. It is made up of surfaces etc. When I open the model all of the surfaces show. When I place this model into a new assembly non of the surfaces show. Now I'm pretty certain SE didn't work like this. I've been told the solution is to "show all surfaces" which is all very well...


Photo

Assemble Tabs

  Posted by Siemens Community , 20 September 2017 - - - - - - · 0 views

Why does Mate/Planar align work differently in  the Assemble Drop down tab compared to the Mate/Tab on the tool bar. If you select mate on the assemble drop down you can toggle between mate and planar whereas on the tool bar this option is greyed out? #morehassle 



Source


Photo

Language of Standard Parts

  Posted by Siemens Community , 20 September 2017 - - - - - - · 4 views

 Before delating de register of Standard Parts all of these menus are in spanish. I try to restore the registry but it does not change.  How can I change the language of Standard Parts? 



Source


Photo

Keyshot 6 - Select similar

  Posted by Siemens Community , 20 September 2017 - - - - - - · 4 views

Selection in Keyshot: Is it me or is it a PITA? I have an assembly with much the same parts in different subassembly's. All these identical parts should receive the same material, so I want to add them all in the same group.Now I manualy add the parts to a group "Metal - paint".When I try to search for all these parts in the scene - search...


Photo

add more bends to rounded piece of sheet metal

  Posted by Siemens Community , 20 September 2017 - - - - - - · 4 views

I have a sheet metal part that I converted from a surface I create that forms a semicircle (top view).  Its 1/8" aluminum.  To form it we will need a lot more bend lines so that we can form that half circle on the brake as a segented half circle.  How can I do this?  I have attached the file



Source


Photo

Draft dimension end gaps

  Posted by Siemens Community , 19 September 2017 - - - - - - · 3 views

I am a bit at a loss, up until last week dimensions worked as expected as shown in the below picture.   But now as of this week I am instead getting this as the result of dimensioning in exactly the same manor.The dimension settings are exactly the same between the two drawings.    I tried opening an old drawin...


Photo

Assemblies opening with top level "shown" but all children hidden (or check box cleared)

  Posted by Siemens Community , 19 September 2017 - - - - - - · 3 views

Just wondering if anyone else is experiencing this.  Not always, but sometimes when I open an assembly none of the parts are shown.  Seems to have started when I installed MP9 (on ST9) but not 100%.  Doesn't matter how it was last saved, happening both on files that only I've been working on and when I open from production. ...


Photo

efficient way to determine volume

  Posted by Siemens Community , 19 September 2017 - - - - - - · 7 views

Hi. I think that there might be several ways to get the desired answer but I am interested in finding a quick or the quickest way of doing this. I am working on the development of a new device and I need to know the volume of air inside of it. There is a housing (call is a container) and there are components inside the container. The compon...


Photo

Return a borrowed lisence

  Posted by Siemens Community , 19 September 2017 - - - - - - · 7 views

Hello,  I have big problem with a computer with a lisence borrowed.Imagine, we borrowed a lisence to the user A. Few days later, we delete that user A while the borrowing time stil going.  So now, I can't return the lisence because I don't have acces to that user. If I open Solid Edge with these computer with a new user anoth...


Photo

extrusion of a closed shape along a curve

  Posted by Siemens Community , 19 September 2017 - - - - - - · 7 views

Hi all,What I want to do: I try to extrude a circle along a curve (as a path for the circle) to get a bended tube. But I always get an error message. My way: In the 2D scetch mode, I create a circle. Then as a new shape I create a line.Afterwards I chose "sweep protrusion", choose first the by left mouse click the curve (path), activate it...


Photo

STL challenge!!! From terrible STL to correct PART (I am ready to deal for good example and lessons)

  Posted by Siemens Community , 19 September 2017 - - - - - - · 7 views

Hi clever user, I need Yours advice I have 3D scan file (attched), that is terrible and not very nice, like in youtube video lessons I need Your best expierence, how to do fast and easy to nice body, it must be correct rectangular with bounded top, without lines ,correct planes and scale (like in attached picture) and with possibility to c...


Photo

Unstable when using Frame Environment

  Posted by Siemens Community , 19 September 2017 - - - - - - · 8 views

I don't really know how to explain this in "techy" terms, but hoping someone might know what I mean, and have positive suggestions. When I use Frame to do wire and conduit runs in my assemblies, it does a great job of showing the intended design for the shop and customer, but EVERY time I use it, my SE becomes very unstable. It will crash (...


Photo

Detail view in Draft versus Mouse scroll

  Posted by Siemens Community , 19 September 2017 - - - - - - · 8 views

Hi Edgers, I have got a question regarding issue I have noticed.After choosing the Detail View in Draft the scroll mouse stopped working.To close my view I have to use 3D connection navigator. Is it a SE behaviour or an issue with the mouse driver ? I have to admit - the scroll mouse is working okay in other enviroments withi...


Photo

How to flip a direction of a single or multiple flanges

  Posted by Siemens Community , 18 September 2017 - - - - - - · 6 views

I was wondering if there was a way to reverse the direction of a single flange or multiple flanges either in SYNCHRONOUS mode or ORDERD mode.



Source


Photo

Display problem

  Posted by Siemens Community , 18 September 2017 - - - - - - · 8 views

When I hover over a part model, the whole modeling screen fills with the model (except menus).  Is this something to do with my video card?



Source


Photo

Callout properties setting will revert back to original setting when close Solid Edge

  Posted by Siemens Community , 18 September 2017 - - - - - - · 8 views

Hi, I have done some setting in the callout properties, but oce I close it will revert back to original one.originally for Depth it will use Deep and THRU as Through All symbol when I use Hole wizard. But unlikely I want to use symbol instead of word. So I change the Word into Symbol from the smart depth column. But when i click OK and...


Photo

import a x_t file from Inventor

  Posted by Siemens Community , 17 September 2017 - - - - - - · 9 views

Hi all,I've receved a x_t file of an assembly and I want to open it. When I try to do so, it dosn't open the file, only loading the SE program and tha stops.Can anyone tell me if there is a certien action i have to do one i try to open a file from Inventor? or maybe when i try to save a file of inventor as a x_t file?I've read that Inventor...






September 2017

M T W T F S S
    123
45678910
11121314151617
1819 20 21222324
252627282930 

Recent Entries

Recent Comments